Trekkershutten

Wandelen door bossen of bloeiende heidevelden of samen fietsen, dat is op een plezierige manier je eigen land verkennen. Belangrijk bij een trektocht is om niet te veel bagage mee te hoeven slepen. Daarom is de trekkershut een uitstekende rust - en verblijfplaats tijdens zo’n tocht.

Na een dag wandelen of fietsen kost het dan ook weinig tijd om uw hut op orde te hebben, en op de dag van vertrek is de boel zo weer ingepakt. Volop tijd dus om uit te rusten voor de volgende wandeling of fietstocht. Sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, warme douches en wasgelegenheid staan tot uw beschikking.

De trekkershutten zijn solide houten huisjes van eersteklas hout. Naast de standaard trekkershut van ruim 13m2 kunt u ook kiezen voor een grotere trekkershut: "trekkershut plus" met een oppervlakte van 30m2 of "trekkershut comfort" met een oppervlakte van 36m2. In de trekkershut plus en comfort is een aparte slaapkamer aanwezig. In elke trekkershut is een klein keukenblok met koelkast aanwezig. Gratis wifi.

De trekkershutten zijn geopend van 1 april t/m 30 september.

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de trekkershut voor 11.00 uur te verlaten.

Bekijk hier onze prijzen »