Over ons

In Sterksel onder de 'pannen'. Niet ver van Eindhoven ligt temidden van talloze hectaren bossen, heidevelden, velden en imposante natuurreservaten, camping de Sint Jorishoeve.

De camping is ruim aangelegd en beschikt tevens over 40 kampeerplaatsen, trekkershutten, bungalows voor 2 tot 4 personen en appartementen voor 4 personen.

Alle bungalows zijn voorzien van (vloer-)verwarming, volledig en smaakvol ingericht en omgeven door grasvelden of bomen. Naast de grote speelweide met schommels, klimtoestellen, wipkip, trampoline, voetbalveldje en dierenren met kleinvee, treft u ook een Jeu-de-Boules-baan aan.

Tevens is er gratis (draadloos) internet.

Wij bieden trekkers, wandelaars en overige passanten de mogelijkheid te overnachten in onze chalet-achtige trekkershutten. Deze zijn voorzien van 4 slaapplaatsen, eethoek, banken en keukenblok met toebehoren.

Het dorpje Sterksel ligt tussen het Kempenland en de Peel, twee schitterende natuurgebieden, waar fietsen en wandelen in alle rust mogelijk is. Prachtig aangelegde fietspaden en diverse voor u klaarliggende fietsroutes helpen u erbij om niets van de omgeving te missen.

Sterksel is ideaal als uitvalspunt voor een bezoek aan Eindhoven een dagtrip naar Dierenrijk Europa in Nuenen, de Beekse Bergen, Efteling, Toverland, Autotron, het Peelmuseum en het Oorlogmuseum en nog veel meer.

 

Bekijk hier de activiteiten